Migorowitz & Corona Virus
In de afgelopen 2000 jaar zijn er in China meer dan 320 grootschalige epidemieën geweest. Dit gebeurde tussen de oostelijke Han- en Qing-dynastie (ongeveer 2000 jaar). De coronavirusepidemie is nog maar een hoofdstuk in een lange geschiedenis van de Chinese geneeskunde - zowel acupunctuur als kruiden - die wordt gebruikt voor de behandeling van acute virale infecties. Het is misschien interessant om te weten dat meer dan 85% van alle Chinese patiënten met coronavirus, ongeveer 60.000 mensen, tijdens de eerste paar maanden van deze epidemie kruidenbehandelingen en westerse geneeskundige behandelingen in China kregen. Ik weet zeker dat je allemaal de berichten uit China hebt gezien dat hun totale aantal sterfgevallen als gevolg van het virus snel afneemt. Behandelingen in China omvatten strikte quarantaines in combinatie met zowel traditionele Chinese als westerse geneeskundebenaderingen.
Als je zich zorgen maakt over de kracht van uw immuunsysteem of symptomen heeft van verkoudheid en u zich zorgen maakt over de mogelijke progressie, maak dan een afspraak met onze praktijk voor telezorg en wij zullen ons best doen om uw symptomen te behandelen zodat ze niet vorderen. We kunnen gemakkelijk kruiden per post naar je huis sturen en je behandelen zonder dat je naar de kliniek hoeft te komen en het risico loopt anderen te besmetten. Als bij je al het virus is vastgesteld, maar je symptomen zijn mild, kunnen we mogelijk ook helpen. wij houden aan de voorschriften van de beroepsverenigingen en houden die nauwlettend in de gaten. Als je vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen. We zullen ons best doen om je te helpen.
Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Stoel- en bedrijfsmassage

De bedrijf- en de stoelmassages van Migorowitz zijn in alle gevallen een toegevoegde waarde voor een optimale werksfeer. Onze massages hebben enorme voordelen voor uw personeel; een regelmatige massage gaat namelijk (langdurig) ziekteverzuim tegen, maar ook gaan onze massages  RSI en CANS tegen. Het zal het stressgevoel bij uw medewerkers verminderen en zal tegelijkertijd energie afgeven. Hierdoor zal de productiviteit van uw team toenemen. Deze massages vinden plaats tijdens werktijd en de werknemer betaalt geen eigen bijdrage voor deze bedrijf- en stoelmassages.

Daarnaast maken deze massages een belangrijk deel uit van het Arboplan dat u als werkgever hebt. In de werkkostenregeling zijn namelijk Arbo-voorzieningen aangemerkt als ‘loon in natura’ maar met een zogenoemde ‘nihilwaardering’. De Bedrijfsmassages worden dus niet als loon aangemerkt, waardoor ook de werkgever geen extra kosten heeft!

Bedrijfsmassage:

  • Deze worden op locatie gegeven.
  • Massages variëren van 20 minuten tot 60 minuten per persoon.
  • De massages worden altijd afgestemd op de te behandelen persoon.
  • Het tarief voor de Bedrijfsmassage is € 60,00 per uur, exclusief reiskosten.
  • Informeer naar de mogelijkheden!