Corona deurbeleid

Het kan voorkomen dat de deur dicht is, we zijn wel aanwezig, maar op dat moment wordt de 1,5 meter afstand bewaard in de ruimtes. Bel, en wacht eventjes buiten (of in de auto).

Zorg voor de 1,5 meter afstand met elkaar

 We werken op afspraak (kom niet te vroeg)

Handen wassen met zeep en gebruik de papieren handdoekjes

Gebruik maken van desinfectie handgel/spray erna

Blijf thuis bij: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38*, koorts. Ook bij iemand in jouw huis.

Hoest en nies in de elleboog

Neem eigen lectuur mee

Hang je jas zelf op

Wij maken meer schoon met desinfecterende middelen na de behandelingen

Betaal zoveel mogelijk per pin

VRAGEN: stel ze gerust

Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Great Lengts

Hair Extentions

Om ook uw hair extensions tot een succes te maken, zijn twee componenten nodig: een kwaliteitsproduct en een kapper die de juiste techniek beheerst.

Migorowitz werkt uitsluitend met het gepatenteerde merk Great Lenghts. De kwaliteit van dit merk is uniek. De eigenschappen en de voordelen van Great Lenghts haarproducten zetten we graag even voor u op een rijtje:

  • De hair extensions die wij gebruiken bestaan uit 100% echt haar.
  • De aanhechting bestaat uit polymeren die dezelfde moleculaire structuur hebben als uw eigen haar. Daarom zullen deze extensions uw eigen haar niet beschadigen.
  • Eenmaal aangebracht is het niet van uw eigen haar te onderscheiden doordat de haarschubben in dezelfde richting lopen als uw eigen haar.
  • Het is in verschillende diktes leverbaar en dus precies af te stemmen op uw natuurlijke haar.

Het vakmanschap van Migorowitz

Bij Migorowitz kleuren wij uw hair extensions zelf. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u de juiste, passende kleur krijgt bij uw eigen haar en geen standaard fabriekskleur die afwijkt van de kleur van uw eigen haar. Daarnaast permanenten en stylen wij de hair extensions net als bij uw eigen haar. Fohnen, de carmenset, diffuser; het kan allemaal!

Waarom kiest u voor de hair extensions van Great Lenghts?

  • Om uw kapsel meer volume te geven.
  • Om uw bestaande haar op een passende en professionele manier (gedeeltelijk) langer te maken.
  • Om uw haren van een natuurlijk kleureffect te voorzien, zonder de chemie van een reguliere verfbehandeling.

Onze hair extensions blijven maar liefst 3 tot 5 maanden in uw haar zitten. De hair extensions worden op een klein plukje van uw eigen haar vastgezet en vallen daarom vanzelf uit, net zoals uw eigen haren op een natuurlijke manier uitvallen. Door onze techniek worden uw eigen, gezonde haren niet beschadigd en niet meegenomen bij het uitvallen.

Naast de hair extensions van Migorowitz kunt u bij ons ook terecht voor professionele pruiken en haaraanvullingen. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.