Migorowitz & Corona Virus
In de afgelopen 2000 jaar zijn er in China meer dan 320 grootschalige epidemieën geweest. Dit gebeurde tussen de oostelijke Han- en Qing-dynastie (ongeveer 2000 jaar). De coronavirusepidemie is nog maar een hoofdstuk in een lange geschiedenis van de Chinese geneeskunde - zowel acupunctuur als kruiden - die wordt gebruikt voor de behandeling van acute virale infecties. Het is misschien interessant om te weten dat meer dan 85% van alle Chinese patiënten met coronavirus, ongeveer 60.000 mensen, tijdens de eerste paar maanden van deze epidemie kruidenbehandelingen en westerse geneeskundige behandelingen in China kregen. Ik weet zeker dat je allemaal de berichten uit China hebt gezien dat hun totale aantal sterfgevallen als gevolg van het virus snel afneemt. Behandelingen in China omvatten strikte quarantaines in combinatie met zowel traditionele Chinese als westerse geneeskundebenaderingen.
Als je zich zorgen maakt over de kracht van uw immuunsysteem of symptomen heeft van verkoudheid en u zich zorgen maakt over de mogelijke progressie, maak dan een afspraak met onze praktijk voor telezorg en wij zullen ons best doen om uw symptomen te behandelen zodat ze niet vorderen. We kunnen gemakkelijk kruiden per post naar je huis sturen en je behandelen zonder dat je naar de kliniek hoeft te komen en het risico loopt anderen te besmetten. Als bij je al het virus is vastgesteld, maar je symptomen zijn mild, kunnen we mogelijk ook helpen. wij houden aan de voorschriften van de beroepsverenigingen en houden die nauwlettend in de gaten. Als je vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen. We zullen ons best doen om je te helpen.
Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Great Lengts

Hair Extentions

Om ook uw hair extensions tot een succes te maken, zijn twee componenten nodig: een kwaliteitsproduct en een kapper die de juiste techniek beheerst.

Migorowitz werkt uitsluitend met het gepatenteerde merk Great Lenghts. De kwaliteit van dit merk is uniek. De eigenschappen en de voordelen van Great Lenghts haarproducten zetten we graag even voor u op een rijtje:

  • De hair extensions die wij gebruiken bestaan uit 100% echt haar.
  • De aanhechting bestaat uit polymeren die dezelfde moleculaire structuur hebben als uw eigen haar. Daarom zullen deze extensions uw eigen haar niet beschadigen.
  • Eenmaal aangebracht is het niet van uw eigen haar te onderscheiden doordat de haarschubben in dezelfde richting lopen als uw eigen haar.
  • Het is in verschillende diktes leverbaar en dus precies af te stemmen op uw natuurlijke haar.

Het vakmanschap van Migorowitz

Bij Migorowitz kleuren wij uw hair extensions zelf. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u de juiste, passende kleur krijgt bij uw eigen haar en geen standaard fabriekskleur die afwijkt van de kleur van uw eigen haar. Daarnaast permanenten en stylen wij de hair extensions net als bij uw eigen haar. Fohnen, de carmenset, diffuser; het kan allemaal!

Waarom kiest u voor de hair extensions van Great Lenghts?

  • Om uw kapsel meer volume te geven.
  • Om uw bestaande haar op een passende en professionele manier (gedeeltelijk) langer te maken.
  • Om uw haren van een natuurlijk kleureffect te voorzien, zonder de chemie van een reguliere verfbehandeling.

Onze hair extensions blijven maar liefst 3 tot 5 maanden in uw haar zitten. De hair extensions worden op een klein plukje van uw eigen haar vastgezet en vallen daarom vanzelf uit, net zoals uw eigen haren op een natuurlijke manier uitvallen. Door onze techniek worden uw eigen, gezonde haren niet beschadigd en niet meegenomen bij het uitvallen.

Naast de hair extensions van Migorowitz kunt u bij ons ook terecht voor professionele pruiken en haaraanvullingen. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.