Corona deurbeleid

Het kan voorkomen dat de deur dicht is, we zijn wel aanwezig, maar op dat moment wordt de 1,5 meter afstand bewaard in de ruimtes. Bel, en wacht eventjes buiten (of in de auto).

Zorg voor de 1,5 meter afstand met elkaar

 We werken op afspraak (kom niet te vroeg)

Handen wassen met zeep en gebruik de papieren handdoekjes

Gebruik maken van desinfectie handgel/spray erna

Blijf thuis bij: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38*, koorts. Ook bij iemand in jouw huis.

Hoest en nies in de elleboog

Neem eigen lectuur mee

Hang je jas zelf op

Wij maken meer schoon met desinfecterende middelen na de behandelingen

Betaal zoveel mogelijk per pin

VRAGEN: stel ze gerust

Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Chi Nei Tsang – orgaanmassage bij shiatsu / acupunctuur

Chi Nei Tsang – orgaanmassage bij shiatsu / acupunctuur

Tao

Letterlijk betekent Tao ‘weg’ of ‘doelgericht gaan’ Tao. De betekenis of ruimere interpretatie wordt vaak weergegeven als oorsprong, het allesomvattende, de eenheid, de leegte, het doel, Zijn. Het centrale thema binnen het Taoïsme is de allesomvattende universele natuurwet: de weg van de natuur. Voor de mens is het leven in eenheid en harmonie met de natuur een belangrijk ideaal.

De Tao verandert altijd en is voortdurend in evenwicht. Alles evolueert met de Tao maar de Tao doet niets gebeuren. De Tao is een gegeven, een mysterie. De weg is vast te stellen maar niet te verklaren. De natuur in de meest ruime zin wordt bestuurd door de interactie van de kosmische krachten, Yin en Yang. Zij zijn universele antagonisten die elkaar complementeren in alle aspecten en kwaliteiten van het bestaan.

Chi Nei Tsang bewerkt de energie van de organen.

Taoïstische oorsprong vanuit China via Thailand waarvan Master Mantak Chia de grondlegger is.

Energieblokkades in de organen resulteren in knopen in de buik en vervolgens ook elders in het lichaam. Deze obstructies veroorzaken in het centrum van het lichaam met vitale levensfuncties een beperkte Qi flow.

Oorzaak van blokkades ligt overwegend in negatieve emoties. Andere oorzaken zijn: overwerk, stress, ongelukken, drugs, operaties, toxines, slechte voeding en slechte houding.

De onderste Tantien, of energiecentrum heeft het vermogen om te verbranden, en energie te transformeren.

Chi Nei Tsang is een diepe directe toepassing om knopen en blokkades in de organen, fascia, bloedvaten, zenuwbanen en lymfen los te maken.

 

Nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter.