Migorowitz & Corona Virus
In de afgelopen 2000 jaar zijn er in China meer dan 320 grootschalige epidemieën geweest. Dit gebeurde tussen de oostelijke Han- en Qing-dynastie (ongeveer 2000 jaar). De coronavirusepidemie is nog maar een hoofdstuk in een lange geschiedenis van de Chinese geneeskunde - zowel acupunctuur als kruiden - die wordt gebruikt voor de behandeling van acute virale infecties. Het is misschien interessant om te weten dat meer dan 85% van alle Chinese patiënten met coronavirus, ongeveer 60.000 mensen, tijdens de eerste paar maanden van deze epidemie kruidenbehandelingen en westerse geneeskundige behandelingen in China kregen. Ik weet zeker dat je allemaal de berichten uit China hebt gezien dat hun totale aantal sterfgevallen als gevolg van het virus snel afneemt. Behandelingen in China omvatten strikte quarantaines in combinatie met zowel traditionele Chinese als westerse geneeskundebenaderingen.
Als je zich zorgen maakt over de kracht van uw immuunsysteem of symptomen heeft van verkoudheid en u zich zorgen maakt over de mogelijke progressie, maak dan een afspraak met onze praktijk voor telezorg en wij zullen ons best doen om uw symptomen te behandelen zodat ze niet vorderen. We kunnen gemakkelijk kruiden per post naar je huis sturen en je behandelen zonder dat je naar de kliniek hoeft te komen en het risico loopt anderen te besmetten. Als bij je al het virus is vastgesteld, maar je symptomen zijn mild, kunnen we mogelijk ook helpen. wij houden aan de voorschriften van de beroepsverenigingen en houden die nauwlettend in de gaten. Als je vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen. We zullen ons best doen om je te helpen.
Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Thai Traditional (yoga massage)

Wat is een Traditionele Thaise Massage?

Dit is een massagevorm die ook wel ‘Yogamassage’ wordt genoemd. Dit is het resultaat van een eeuwenoude Thaise massagetechniek, gecombineerd met Indiase yoga. Tijdens deze Thaise massage wordt er extra aandacht geschonken aan ‘Metta’. Het begrip Metta is een fundamenteel ingrediënt voor traditionele Thaise- of Yoga massage. Het is wat in het Boeddhisme wordt  bedoeld met een positieve geestelijke toestand en compassie.

De masseurs van Migorowitz ondergingen een intensieve training door de traditionele en bekende leraar, Pichet Boonthumme (zie ook: Nuad Bo-Rarn Massage). Migorowitz beoefent de stijl van Pichet: een zogenaamde ‘deep tissue’ massage. Dit is een massagevorm die een diepe indruk achterlaat op de spieren en pezen van het lichaam en er wordt gewerkt met strekkingen van blood stops. Aan het einde van deze massage zult u merken dat er écht is gewerkt met uw lichaam.

Wat kunt u verwachten van een traditionele Thaise massage?

Vooraf bespreken wij in een ontspannen sfeer de reden van uw bezoek. Hierdoor kan de behandeling perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarna krijgt u van ons een dun katoenen pak dat u draagt tijdens de massage. Bij al onze massages ligt u op een matras op de grond. De masseur gebruikt zijn handen, voeten en soms zelfs zijn hele gewicht. Tijdens een traditionele Thaise massage oefent de masseur gecontroleerde druk uit op specifieke plekken van uw lichaam.

Waarvoor wordt een Traditionele Thaise massage ingezet?

  • Om u soepeler te laten bewegen.
  • Om uw huid, spieren, zenuwen en gewrichten soepel te houden.
  • Om pijn te verminderen door spierspanning weg te nemen.
  • Om uw lichaamsbewustzijn te verbeteren.
  • Om uw energiebalans te verbeteren.
  • Om de werking van uw organen te stimuleren.
  • Om uw natuurlijke afweersysteem te vergroten.
  • Om stresseffecten te verminderen

Nuad Bo-Rarn Massage

(60 min – 90min.- 120 min.)

Een traditionele Thaise massage leer je natuurlijk het beste bij de bron. Wij hebben het voorrecht gehad meer dan een jaar te mogen studeren bij de vooraanstaande leraar Pichet Boonthamme. Zijn lessen en levenshouding hebben bij ons een definitieve indruk achtergelaten.

Thai Oil Massage

(90min)

Dit is een Oosterse massage waarbij de nadruk op de energielijnen ligt. Bij deze massagevorm wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die op de blote huid worden aangebracht. De massage werkt diep in op het spierweefsel en is bedoeld om blokkades in het spierweefsel op te heffen of te verminderen zodat uw bloedcirculatie wordt bevorderd.