Corona deurbeleid

Het kan voorkomen dat de deur dicht is, we zijn wel aanwezig, maar op dat moment wordt de 1,5 meter afstand bewaard in de ruimtes. Bel, en wacht eventjes buiten (of in de auto).

Zorg voor de 1,5 meter afstand met elkaar

 We werken op afspraak (kom niet te vroeg)

Handen wassen met zeep en gebruik de papieren handdoekjes

Gebruik maken van desinfectie handgel/spray erna

Blijf thuis bij: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38*, koorts. Ook bij iemand in jouw huis.

Hoest en nies in de elleboog

Neem eigen lectuur mee

Hang je jas zelf op

Wij maken meer schoon met desinfecterende middelen na de behandelingen

Betaal zoveel mogelijk per pin

VRAGEN: stel ze gerust

Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Thai Traditional (yoga massage)

Wat is een Traditionele Thaise Massage?

Dit is een massagevorm die ook wel ‘Yogamassage’ wordt genoemd. Dit is het resultaat van een eeuwenoude Thaise massagetechniek, gecombineerd met Indiase yoga. Tijdens deze Thaise massage wordt er extra aandacht geschonken aan ‘Metta’. Het begrip Metta is een fundamenteel ingrediënt voor traditionele Thaise- of Yoga massage. Het is wat in het Boeddhisme wordt  bedoeld met een positieve geestelijke toestand en compassie.

De masseurs van Migorowitz ondergingen een intensieve training door de traditionele en bekende leraar, Pichet Boonthumme (zie ook: Nuad Bo-Rarn Massage). Migorowitz beoefent de stijl van Pichet: een zogenaamde ‘deep tissue’ massage. Dit is een massagevorm die een diepe indruk achterlaat op de spieren en pezen van het lichaam en er wordt gewerkt met strekkingen van blood stops. Aan het einde van deze massage zult u merken dat er écht is gewerkt met uw lichaam.

Wat kunt u verwachten van een traditionele Thaise massage?

Vooraf bespreken wij in een ontspannen sfeer de reden van uw bezoek. Hierdoor kan de behandeling perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarna krijgt u van ons een dun katoenen pak dat u draagt tijdens de massage. Bij al onze massages ligt u op een matras op de grond. De masseur gebruikt zijn handen, voeten en soms zelfs zijn hele gewicht. Tijdens een traditionele Thaise massage oefent de masseur gecontroleerde druk uit op specifieke plekken van uw lichaam.

Waarvoor wordt een Traditionele Thaise massage ingezet?

  • Om u soepeler te laten bewegen.
  • Om uw huid, spieren, zenuwen en gewrichten soepel te houden.
  • Om pijn te verminderen door spierspanning weg te nemen.
  • Om uw lichaamsbewustzijn te verbeteren.
  • Om uw energiebalans te verbeteren.
  • Om de werking van uw organen te stimuleren.
  • Om uw natuurlijke afweersysteem te vergroten.
  • Om stresseffecten te verminderen

Nuad Bo-Rarn Massage

(60 min – 90min.- 120 min.)

Een traditionele Thaise massage leer je natuurlijk het beste bij de bron. Wij hebben het voorrecht gehad meer dan een jaar te mogen studeren bij de vooraanstaande leraar Pichet Boonthamme. Zijn lessen en levenshouding hebben bij ons een definitieve indruk achtergelaten.

Thai Oil Massage

(90min)

Dit is een Oosterse massage waarbij de nadruk op de energielijnen ligt. Bij deze massagevorm wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die op de blote huid worden aangebracht. De massage werkt diep in op het spierweefsel en is bedoeld om blokkades in het spierweefsel op te heffen of te verminderen zodat uw bloedcirculatie wordt bevorderd.