Migorowitz & Corona Virus
In de afgelopen 2000 jaar zijn er in China meer dan 320 grootschalige epidemieën geweest. Dit gebeurde tussen de oostelijke Han- en Qing-dynastie (ongeveer 2000 jaar). De coronavirusepidemie is nog maar een hoofdstuk in een lange geschiedenis van de Chinese geneeskunde - zowel acupunctuur als kruiden - die wordt gebruikt voor de behandeling van acute virale infecties. Het is misschien interessant om te weten dat meer dan 85% van alle Chinese patiënten met coronavirus, ongeveer 60.000 mensen, tijdens de eerste paar maanden van deze epidemie kruidenbehandelingen en westerse geneeskundige behandelingen in China kregen. Ik weet zeker dat je allemaal de berichten uit China hebt gezien dat hun totale aantal sterfgevallen als gevolg van het virus snel afneemt. Behandelingen in China omvatten strikte quarantaines in combinatie met zowel traditionele Chinese als westerse geneeskundebenaderingen.
Als je zich zorgen maakt over de kracht van uw immuunsysteem of symptomen heeft van verkoudheid en u zich zorgen maakt over de mogelijke progressie, maak dan een afspraak met onze praktijk voor telezorg en wij zullen ons best doen om uw symptomen te behandelen zodat ze niet vorderen. We kunnen gemakkelijk kruiden per post naar je huis sturen en je behandelen zonder dat je naar de kliniek hoeft te komen en het risico loopt anderen te besmetten. Als bij je al het virus is vastgesteld, maar je symptomen zijn mild, kunnen we mogelijk ook helpen. wij houden aan de voorschriften van de beroepsverenigingen en houden die nauwlettend in de gaten. Als je vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen. We zullen ons best doen om je te helpen.
Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Pijnbestrijding

Distal Needling Acupuncture® van Robert Doane  heeft het mogelijk gemaakt om de grootste particuliere acupunctuur- en Chinese geneeskundepraktijk in de VS te kunnen zijn. Wij hebben deze methode persoonlijk mogen leren van hem via seminars.

De DNA ™ -methode is gebaseerd op 20 jaar klinische ervaring, 400.000 plus patiëntbezoeken en de constante verfijning van technieken die effectieve klinische resultaten aantonen. Dit hoogtepunt van ervaring heeft geleid tot een ongekende acupunctuurmethode die onderscheidt in fundamenteel begrip, klinische terminologie en behandelingstoepassingen.

DNA ™ (Distal Needling Acupuncture®) is de logische samensmelting van oude Chinese geneeskunde en moderne anatomie / fysiologie met precieze behandelstrategieën die uniek zijn voor andere acupunctuurmethoden. Uitgebreid onderzoek naar de ware concepten van de oude Chinese geneeskunde onthult een geïntegreerd biofysisch model. Het vasculaire systeem (Jing-Luo), de interne organen en elementen van het zenuwstelsel zijn verbonden met de externe lichaamssystemen, waaronder het bewegingsapparaat en het fasciale systeem (Jing-Jin). Deze significante verbindingen van het lichaam geven aanleiding tot interne en externe fysieke relaties, zoals viscero-somatisch (intern orgaan tot lichaam), somato-visceraal (lichaam tot inwendig orgaan), viscero-visceraal (intern orgaan-intern orgaan) ) en somato-somatische (lichaam-tot-lichaam) verbindingen belangrijk in gezondheid, ziekteprocessen en klinische praktijk.

In de klinische setting vertonen patiënten symptomen die verband houden met deze intern-externe relaties, en het is de rol van de arts om effectief te onderscheiden, diagnosticeren en behandelen. Het is het uitgebreide begrip van deze biofysische fenomenen zoals beschreven in de oude Chinese geneeskunde die de DNA ™ -benadering en de precieze behandelingstoepassing stuurt.

2) Welke MPD® – Medical Pulse Diagnosis®?

De ontwikkeling van MPD® is het resultaat van twintig jaar klinische ervaring met grote volumes. De unieke ontdekkingen en cardiovasculaire nadruk van deze methode komen voort uit het voortdurend observeren van dezelfde polssignalen en gelijktijdige symptomen bij duizenden patiënten. Modern medisch onderzoek blijft de klinische waarnemingen van MPD® ondersteunen.

Het MPD®-systeem benadrukt de cardiologische invloed in veel voorkomende pathologieën, evenals gecompliceerde ziekteverschijnselen. Gedurende vele jaren heeft MPD® geraffineerde pulspresentaties van de linker Cun-positie gecategoriseerd die de functionaliteit van het hart vertegenwoordigen. Klassieke Chinese geneeskunde onderscheidt het hart als het ‘keizer’-orgaan en benadrukt de belangrijkste fysiologische rol ervan bij het behoud van de lichamelijke gezondheid. De millennia-oude gedetailleerde beschrijvingen van het vaatstelsel en de specifieke stoffen van systemische circulatie instrueren de effectieve klinische praktijk van de Chinese geneeskunde.

De MPD®-pulsposities verschillen van de meeste traditionele pulslezingen en bieden een geavanceerde standaardisatie van pulslocaties voor nauwkeurige diagnose. De uitgebreide polsanalyse informeert Michael en Igor over de meerdere pathologische aandoeningen die de ziekte-expressie van elke patiënt beïnvloeden. Deze uitgebreide diagnose leidt de meest effectieve MPD®-behandelstrategieën.