Corona deurbeleid

Het kan voorkomen dat de deur dicht is, we zijn wel aanwezig, maar op dat moment wordt de 1,5 meter afstand bewaard in de ruimtes. Bel, en wacht eventjes buiten (of in de auto).

Zorg voor de 1,5 meter afstand met elkaar

 We werken op afspraak (kom niet te vroeg)

Handen wassen met zeep en gebruik de papieren handdoekjes

Gebruik maken van desinfectie handgel/spray erna

Blijf thuis bij: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38*, koorts. Ook bij iemand in jouw huis.

Hoest en nies in de elleboog

Neem eigen lectuur mee

Hang je jas zelf op

Wij maken meer schoon met desinfecterende middelen na de behandelingen

Betaal zoveel mogelijk per pin

VRAGEN: stel ze gerust

Sluiten

acupunctuur en shiatsu > vergoed door zorgverzekeraar.

klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur.
Sluiten

Pijnbestrijding

Distal Needling Acupuncture® van Robert Doane  heeft het mogelijk gemaakt om de grootste particuliere acupunctuur- en Chinese geneeskundepraktijk in de VS te kunnen zijn. Wij hebben deze methode persoonlijk mogen leren van hem via seminars.

De DNA ™ -methode is gebaseerd op 20 jaar klinische ervaring, 400.000 plus patiëntbezoeken en de constante verfijning van technieken die effectieve klinische resultaten aantonen. Dit hoogtepunt van ervaring heeft geleid tot een ongekende acupunctuurmethode die onderscheidt in fundamenteel begrip, klinische terminologie en behandelingstoepassingen.

DNA ™ (Distal Needling Acupuncture®) is de logische samensmelting van oude Chinese geneeskunde en moderne anatomie / fysiologie met precieze behandelstrategieën die uniek zijn voor andere acupunctuurmethoden. Uitgebreid onderzoek naar de ware concepten van de oude Chinese geneeskunde onthult een geïntegreerd biofysisch model. Het vasculaire systeem (Jing-Luo), de interne organen en elementen van het zenuwstelsel zijn verbonden met de externe lichaamssystemen, waaronder het bewegingsapparaat en het fasciale systeem (Jing-Jin). Deze significante verbindingen van het lichaam geven aanleiding tot interne en externe fysieke relaties, zoals viscero-somatisch (intern orgaan tot lichaam), somato-visceraal (lichaam tot inwendig orgaan), viscero-visceraal (intern orgaan-intern orgaan) ) en somato-somatische (lichaam-tot-lichaam) verbindingen belangrijk in gezondheid, ziekteprocessen en klinische praktijk.

In de klinische setting vertonen patiënten symptomen die verband houden met deze intern-externe relaties, en het is de rol van de arts om effectief te onderscheiden, diagnosticeren en behandelen. Het is het uitgebreide begrip van deze biofysische fenomenen zoals beschreven in de oude Chinese geneeskunde die de DNA ™ -benadering en de precieze behandelingstoepassing stuurt.

2) Welke MPD® – Medical Pulse Diagnosis®?

De ontwikkeling van MPD® is het resultaat van twintig jaar klinische ervaring met grote volumes. De unieke ontdekkingen en cardiovasculaire nadruk van deze methode komen voort uit het voortdurend observeren van dezelfde polssignalen en gelijktijdige symptomen bij duizenden patiënten. Modern medisch onderzoek blijft de klinische waarnemingen van MPD® ondersteunen.

Het MPD®-systeem benadrukt de cardiologische invloed in veel voorkomende pathologieën, evenals gecompliceerde ziekteverschijnselen. Gedurende vele jaren heeft MPD® geraffineerde pulspresentaties van de linker Cun-positie gecategoriseerd die de functionaliteit van het hart vertegenwoordigen. Klassieke Chinese geneeskunde onderscheidt het hart als het ‘keizer’-orgaan en benadrukt de belangrijkste fysiologische rol ervan bij het behoud van de lichamelijke gezondheid. De millennia-oude gedetailleerde beschrijvingen van het vaatstelsel en de specifieke stoffen van systemische circulatie instrueren de effectieve klinische praktijk van de Chinese geneeskunde.

De MPD®-pulsposities verschillen van de meeste traditionele pulslezingen en bieden een geavanceerde standaardisatie van pulslocaties voor nauwkeurige diagnose. De uitgebreide polsanalyse informeert Michael en Igor over de meerdere pathologische aandoeningen die de ziekte-expressie van elke patiënt beïnvloeden. Deze uitgebreide diagnose leidt de meest effectieve MPD®-behandelstrategieën.